Försäljning 2:a, New York City, New York County, New York, Manhattan

Försäljning - Cod. 35025

  • Typ: 2:a
  • Område: 53 m²
  • Antal rum: 3
  • Våning: 2

Ljus lägenhet till salu, belägen på en av New Yorks mest charmiga gator bara ett kvarter från Broadway på Isle of Manhattan.

Helt renoverad, mysig, ljus och lugn lägenhet, bestående av ett öppet kök utrustat med nya apparater, en amerikansk lounge; Det stora och tysta sovrummet rymmer en dubbelsäng och en enkelsäng. Parkett i alla rum, två stora "Kalifornien" garderober som används som förvaringsrum.

Den sex våningar byggnaden är en vacker historisk byggnad, med en otvetydlig stil byggd genom att växla den röda tegelstenen till den vita bakgrunden som ramar fönstren, och inkluderar cykelförvaring, tvättstuga, hiss, concierge-service.

Bredden av Hudson River och den vackra och enorma engelska parken, som ligger framför byggnaden, är inställningen för detta charmiga stadsdel av Manhattan, uppskattat för sin kända lugn.

Parken erbjuder ett brett utbud av fritidsfaciliteter, inklusive handboll och tennisbanor och löpbanor. kanot och kajak lanseringsplatser; Det finns kaféer, friluftsteater och gratis sommarkonserter.

Den berömda Broadway ligger bara ett kvarter bort, och här hittar du så många tjänster som du kan önska dig i butiker, restauranger, offentliga och privata skolor, dramatiska konster och dans privatkliniker, gym och klubbar. Tunnelbanan 1 ligger bara 5 minuters promenad bort, och den välkända City College kan nås på 10 minuter med bil eller med kollektivtrafik.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB